AVÍS LEGAL 

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSI-CE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’empresa: 

 

Nom empresa

  • Raó social: GESTINGRAL, S.L 
  • NIF: B59053041 
  • Adreça: C/ SANT SEBASTIA Nº18 08800 VILANOVA I LA GELTRU – BARCELONA 
  • Telèfon: 938141687 
  • Emailinfo@gestingral.com 

 

Finalitat de la pàgina web

La finalitat d’aquesta web es atendre les seves consultes i peticions. 

El present avís legal (d’ara endavant, “Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: www.gestingral.com 

 

Legislació 

Amb caràcter general les relacions entre GESTINGRAL, S.L amb els usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles. 

 

Ús i accés d’usuaris 

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb GESTINGRAL, S.L o qualsevol de les seves delegacions. 

 

Propietat intel·lectual i industrial 

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de GESTINGRAL, S.L i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit de GESTINGRAL, S.L. 

 

Contingut de la web i enllaços (links) 

 GESTINGRAL, S.L es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris. 

 

GESTINGRAL, S.L no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de GESTINGRAL, S.L. La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de GESTINGRAL, S.L té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.